1.12.10

ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΡΙΤΖΙΚΙ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΗΛΙΑΣΤΡΑ

Περισσότερο από φίλος, Ο Βασίλης Λεωνίδου , είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της νέο ελληνικής γαστρονομίας, που τον κατατάσσω επάξια στους Σεφ της Τρίτης γενιάς.

Στην πόλη του Αγρινίου και στο ήδη αγαπημένο new classic restaurant " ΗΛΙΑΣΤΡΑ" της Χαράς και του Νεκτάριου , κατά καιρούς διοργανώνουν, διάφορα evening events για να ταράξουν τα νερά της πόλης. Ένα από αυτά είναι και η βραδιά οινογευσηγνωσίας σε συνεργασία με το κτήμα Μπριτζίκι. Menu Table d' hote 4 πιάτων με συνοδεία 2 κρασιών .

Και ιδού το μενου του Σεφ :

1. καλωσόρισμα σούπα με δυο είδη μανιταριών αρωματισμένα με λευκό κρασί Ενιπέα
2. σαλάτα με mix λάχανο ψιλοκομμένο, γραβιέρα Αμφιλοχίας σουμάκι και πετιμέζι Ηλιάστρα, με κρουτον χωριάτικου φύλλου
3. σπαγγέτι λαχανικών με καπνιστή γαρίδα και μπίσκ αρωματισμένο με κόκκινο κρασί ποικιλίας Αυγουστιάτη
4. σιγοψημένο φιλέτο κοτόπουλο σε κενό α...έρος με πουρέ και σάλτσα κρασιού αρωματισμένο με κόκκινο κρασί ποικιλίας Αυγουστιάτη
5. γλυκό φιρίκι αγκαλιασμένο με κανταΐφι, μούς από γιαούρτι και λεπτό παστέλι σουσαμιού(κροκαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...