17.8.10

Μικρή Κουζίνα... αλλά θαυματουργή!


Η φιλενάδα Κική από τη Ζάκυνθο, με τη Μικρή Κουζίνα της από το 2007 , μας έχει απλά ξετρελάνει με τις μαγειρικές της! Μικρή , αληθινά μικρή σας λέω τοσοδούλα, αλλά κάνει ότι 10 επαγγελματικές κουζίνες μαζί, γιατί όπως είπε και ένας σοφός " δεν παίζει ρόλο το μέγεθος ... " ;) Την Κική την θαυμάζω όχι μόνο για της συνταγές της και της μαγειρικές της αναζητήσεις , άλλα και για το πείσμα και την πολυπραγμοσύνη της ! Μέσα σε τόοοοσα πολλά πράγματα που γεμίζουν το 24 ωρο της , είναι και η πρώτη της έκδοση βιβλίου αρτοποιίας , που έχω αναφερθεί σε παλαιότερο ποστ . Είναι πραγματικός θησαυρός μαγειρικής , και αυτό το δείχνει φωναχτά η δεύτερη έκδοση μέσα στον ίδιο χρόνο! Ο τύπος και τα κανάλια "οργίασαν" φέτος στην μικρή της κουζίνα και πολύ καλά έκαναν γιατί είναι μια γυναίκα με πάθος , και ότι έχει καταφέρει το έχει κάνει μόνη της!
Τι γλυκά, τι λικέρ, τι πίτες , τι ψωμιά , τι καλούδια , η γκάμα της δεν έχει χορτασμό! Αφήστε τα καλλυντικά που κάνει! Γι΄ αυτό που της βγάζω το καπέλο όμως είναι η πένα της. Όλοι οι food blogers σίγουρα έστω και για μια φόρα θα έχετε διαβάσει ποστ της , και θα με επιβεβαιώσετε
Με αυτό το πόστ δεν ήθελα να πετύχω τίποτα περισσότερο , απο ένα μεγάλο " εκτιμώ ' τους ανθρώπους που μας εμπνέουν , και αγαπάνε το καλό φαγητό! Κική σε ευχαρίστω για τα χρόνια γνωριμίας μας, την στήριξη σου ( δεν θα αναφερθώ), της καταπληκτικές συνταγές σου , και το αληθινό σου χαμόγελο! Ο Θεός να σε έχει καλά , και για πολλά χρόνια να μας μαγειρεύεις " μικρά θαύματα "

με εκτίμηση

Γίαννης Γιαννούτσος

2 σχόλια:

kiki είπε...

Καλέεεεεεεεεε! Πού; Πού; Πού να πάω να κρυφτώ εγώ τώρα;;;; Ντρέπομαι και κοκκινίζω και όλα μαζί! Ευχαριστώωωωωωω! Ευχαριστώ για όοοοολα τα καλά λόγια που είπες! Σμουτς, τρελό κι αγαπημένο φιλαράκι μου!

vasilis είπε...

akrivws opws ta egrapses giannh kai mhn sou pw aksizei alla tosa.... geia sou kiki me ta wraia sou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...