Αύγουστος, στο απόγειο του καλοκαιριού και για εμάς τους επαγγελματίες ( και δη τους στρατευμένους) , ίσως ο ποιο δύσκολος και κουραστικός μήνας . Φαγητό , φαγητό και ξανά φαγητό... Γαύρος μαρινάτος και μετά στο φούρνο
Υλικά
Πάμε να δούμε πως γίνεται γιατί βιάζομαι, σε μισή ώρα ανοίγουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε στο ψυγείο μια νύχτα.
Την επομένη ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά περίπου και μαζί με ένα ουζάκι και καλή παρέα , είναι ότι πρέπει!
- Γαύρος ( καθαρισμένος , ακέφαλος)
- Μαϊντανό
- Λεμόνι φρέσκο
- Σκόρδο
- Αλάτι ( καλύτερα θαλασσινό, χοντρό)
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Πάμε να δούμε πως γίνεται γιατί βιάζομαι, σε μισή ώρα ανοίγουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε στο ψυγείο μια νύχτα.
Την επομένη ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά περίπου και μαζί με ένα ουζάκι και καλή παρέα , είναι ότι πρέπει!
3 σχόλια:
Εύκολο, απλό και τέλειο :)
oti akrivos xreiazomaste!
Και σήμερα ήταν η μέρα των ψαριών.Αν είχα τη συνταγή χθες θα έπαιρνα γαύρο αντί γόπα ...Φαίνεται λαχταριστός
Δημοσίευση σχολίου