‘έγινε στη ΣΤΕ ΡΟΔΟΥ στις 14 Φεβρουαρίου απο τους μαθητές του Β1 & Β2 μαγειρικού τμήματος και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!
Σίγουρα το μενού σε συνδυασμό με το κλίμα του εστιατορίου και το εξαιρετικό σέρβις ήταν μια καινούρια γευστική εμπειρία για όλους, όπως και αυτός ήταν ο στόχος ...
Μπράβο σε όλους!
VALENTINES DAY
MENU
Welcome : hearts lollypops
Amuse bouche
Σύκα μαριναρισμένα σε γκραν μαρνιερ, γεμισμένα με τυρί κρέμα μέσα σε ρουμπινί κρύσταλλο
Σούπα παντζάρι με γρανίτα ξινόγαλο
Φρέσκιες ραβιόλες γεμιστές με γαλόπουλα και μυζήθρα , βρασμένες σε φασκόμηλο
Passion snap
Κουλι φράουλας - βανίλιας με bacon τσιπς
Σαλάτα για δύο
Λολο ροσσο , ραντίστιο, φρούτα του δάσους παστέλι ξυρών καρπών και βινεγκρέτ κόκκινων φρούτων
Γαλοπούλα φιλέτο γεμιστή με σπανάκι πάνω σε πιλάφι θαλασσινών με γλασσο μπαλσάμικο
Ερωτοτροπώντας με την ζάχαρη
Ποικιλία γλυκών
3 σχόλια:
Θέμε φωτος!
ΔΕΝ ΕΧΩΩΩΩΩΩ :-) DOULAVE KATO KAI DEN PROLAVA NA VGALO
Ftouuuuuuuuuuuuuu!
Δημοσίευση σχολίου