9.7.07

Η σαλάτα της Χουακίνα

Αρχικά, να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σας. Ως νέο μέλος, λοιπόν, αυτής της ομάδας δημοσιεύω την πρώτη μου συνταγή, η οποία είναι και η αγαπημένη συνταγή των υπολοιπων μελών του blog μου, και φυσικά της Χουακίνα...
Λοιπόν έχουμε:


Υ Λ Ι Κ Α
  • 4-5 φύλλα μαρούλι
  • 4-5 φύλλα ρόκας
  • 1 φρέσκια ντομάτα
  • ξύδι μπαλσάμικο (λίγο)
  • ελαιόλαδο
  • φέτα
  • αλάτι

Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η


Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα βάζετε σε ένα μπολάκι. Ρίχνετε λίγο αλάτι, λάδι και λίγο από το ξύδι. Ψιλοκόβετε και όση φέτα θέλετε και τη ρίχνετε μέσα στο μπολάκι. Ανακατέψτε πολύ καλά. Συνοδέψτε την με κριθαρένια Κρητικά κατα προτίμηση παξιμάδια.
Καλή όρεξη

4 σχόλια:

Antoine είπε...

Συγχαρητήρια Έλενα!

Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Επιτέλους η "μαγειρική" σου αξία αναγνωρίστηκε. Συνέχισε να εμπλουτίζεις το blog αυτό και με άλλες συνταγές, ώστε να γνωρίσουν περισσότεροι τη δημιουργηκότητά σου.

Στους υπολοίπους συντελεστές του blog αυτού:

Να την προσέχετε και να της δίνεται ευκαιρίες. Είναι σπάνιο ταλέντο (μιλάω εκ προσωπικής πείρας)!

magires.gr είπε...

Έλενα καλώς όρισες στην παρέα μας! Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή διασκέδαση ( γιατί αυτός είναι ο στόχος μας ).

Σε αυτό το blog μπορείς να δημοσιεύεις ότι εσύ θέλεις, αρκεί να έχει σχέση με την διατροφή ( όχι απαραίτητα συνταγές ). Να ρωτάς ότι θες και εμείς αν ξέρουμε θα σου απαντάμε… Αλλά θα ήθελα από σένα , αν το θέλεις και εσύ βεβαία, να μας πεις κάποια λίγα πραγματάκια για σένα, και ποια είναι η σχέση σου με την μαγειρική.
Έτσι βρε παιδί μου για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε…

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, είμαι στη διάθεση σου.

Peter M είπε...

Geia sas, emai Ellhnes apo ton Kanada kai exo food blog. Tha sas exo sta "links" mou.

Helena είπε...

Οκ editorial, λοιπόν, απ' οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη της παρέας η Γ΄ λυκείου με περιμένει και ανέλαβα τον τομεα της μαειρικής στο blog μου τυχαία. Ως εκ τουτου η σχέση μου με την μαγειρική είναι σε αρχικό στάδιο αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα. Και ομολογώ οτι αυτό το blog το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και σιγουρα θα μάθω πολλά... Κατά τα αλλα είμαι ενα συνηθησμένο κοριτσι που ζει στη Θεσσαλονίκη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...