ταρτάρ ανανά με κενέλ απο τυρί κρέμα και γλάσο μπαλσάμικο
Amuse busse σημαίνει διασκεδάζω το στόμα , και δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα ακόμα στοιχείο της nouvelle cuisine . Ο ορισμός του ;'όσον αφορά το μέγεθος είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν του finger food , δηλαδή να τρώγεται με μια ή μια μίση μπουκιά , Δεν παραγγέλνεται απο τους πελάτες, προσφέρεται στην αρχή του menu χωρίς ο πελάτης να το γνωρίζει , έτσι κατ ' επέκταση δεν το πληρώνει και δεν επιλέγει τι θα είναι ... Ο chef είναι αυτός που θα διαλέξει να συνδυάσει γέυσεις και ντελικάτα αρώματα για να καλωσορίσει και να εντυπωσιάσει τους πελάτες του .... Έγω σας δίνω μερικές ιδέες απο τις δικές μου εμπνεύσεις !
σουβλάκι μινι απο αγκινάρα , λουκάνικο και σάλτσα ροκφόρ
φλέικς απο μπέικον κρίσπι σε σάλτσα γιαούρτι
1 σχόλιο:
bape hoodie
golden goose outlet
golden goose
off white hoodie outlet
goyard bags
nike off white
nike travis scott
gap yeezy
palm angels
supreme
Δημοσίευση σχολίου