10.9.11

amuse bouche , διασκεδάζω το στόμα .


ταρτάρ ανανά με κενέλ απο τυρί κρέμα και γλάσο μπαλσάμικο 


  Amuse busse σημαίνει διασκεδάζω το στόμα , και δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα ακόμα στοιχείο της nouvelle cuisine . Ο ορισμός του ;'όσον αφορά το μέγεθος είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν του finger food , δηλαδή να τρώγεται με μια ή μια μίση μπουκιά , Δεν παραγγέλνεται απο τους πελάτες, προσφέρεται στην αρχή του menu  χωρίς ο πελάτης να το γνωρίζει , έτσι κατ ' επέκταση δεν το πληρώνει και δεν επιλέγει τι θα είναι ... Ο chef είναι αυτός που θα διαλέξει να συνδυάσει γέυσεις και ντελικάτα αρώματα για να καλωσορίσει και να εντυπωσιάσει τους πελάτες του .... Έγω σας δίνω μερικές ιδέες απο τις δικές μου εμπνεύσεις !








σουβλάκι μινι απο αγκινάρα , λουκάνικο και σάλτσα ροκφόρ




φλέικς απο μπέικον κρίσπι σε σάλτσα γιαούρτι 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...