26.1.09

ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΛΑΕΡΜΑ – 2009

Στις 24-25 Φεβρουαρίου, έγινε στο χωριό Λάερμα της Ρόδου, για δέυτερη συνεχόμενη χρονιά η «ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ».Την οργάνωση είχε ο σύλλογος γυναικών Λαέρμων « Άγιος Γεώργιος», ο Πολιτιστικός σύλλογος «ΘΑΡΡΙ» και ο ο αθλητικός Σύλλογος «Πολύστρατος», ενώ η γιορτή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λινδίων και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Λινδίων.




Εξέχουσα θέση στη γιορτή είχε το κιόσκι της Ο.Τ.Ε.Κ.- ΕΠΑΣ ΡΟΔΟΥ, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΗΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, που με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών της σχολής παρασκευάστηκαν και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες της γιορτής παρασκευές με βάση το ντόπιο ελαιόλαδο και την ελιά. Ράγου λαχανικών με τραχανά και ελιές θρούμπες, πατάτες γιαχνί με φέτα και πράσινες τσακιστές ελιές, χυλοπίτες με κόκορα κρασάτο και φιλέτο μαύρης ελιάς, ήταν μερικές από τις συνταγές που ετοιμάστηκαν.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους μαθητές : ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΦΑΛΑ, Κοκκώνη Νώντα, Στάη Ελένη, Γιαλίζη Γιάννη, Τρικοτσέ Ελένη, Μάρθα Μιχάλη, Κλάψη Νικήτα, Αλετρά Γιάννη, Καστή Γιάννη για την συμμετοχή τους και το σύλλογο γυναικών Λαέρμων « Άγιος Γεώργιος» για την πολύ θερμή τους φιλοξενία, την άψογη οργάνωση και την πολύ καλή τους παρέα.













Και του χρόνου με υγέια!

4 σχόλια:

kiki είπε...

Διαπρέψατε πάλι! Είναι σαν την περσινή;

yiaNNis είπε...

ΝΑΙ ΚΙΚΙ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΕΥΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, "ΡΟΔΙΤΙΚΟ ΠΗΔΙΧΤΟ"! :)

kiki είπε...

Και του χρόνου!!!! Χορεύω κι εγώ ροδίτικο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως το έχασα αυτό; :( Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω! Bravo σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...