27.12.07

"ΓΕΩΜΗΛΙΑ" 2007-ΡΟΔΟΣ




Έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά σε ενα μικρο και πολύ γραφικό χωριό της Ρόδου στην ΑΡΝΙΘΑ.


Την εξαιρετική οργάνωση είχε ο Δήμος Νότιας Ρόδου και ο πολιτιστικός σύλλογος ΑΡΝΙΘΑΣ.


Την γαστρονομική επιμέλεια της γιορτής είχε η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, με μαθητές πρώτου και δεύτερου έτους του μαγειρικού τμήματος...












22 συνταγές με πατάτα για 2.000 άτομα ήταν ο στόχος Μπράβο στα παιδιά που τις καθάρισαν στο χέρι πάνω απο μισό τόνο , σε σχετικά δύσκολες συνθήκες!



Ο κύριος Μιαούδης, ο Michel και εγω ήμασταν οι συνοδοί και υπεύθυνοι καθηγητές της εκδήλωσις αλλά και αυτής της υπέροχης διήμερης εκδρομής...



Η φιλοξενία που είχαμε απο τις κυρίες του συλλόγου ήταν πέραν του δέοντος καλή και με πολύ αγάπη Οπως επίσης και του ιδιοκτήτη του καφενειου-παντωπολειου του χωριού " ο βαρύς". Σας ευχαριστούμε βαθύτατα ΟΛΟΥΣ!



Διανυκτερευσαμε στη μονή του χωριού (που δεν κατοικείτε πια), σε δωμάτια με αναμμένα τζάκια που πολλά ξενοδοχεία θα ζήλευαν..



Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, όλοι περάσαμε καλα, και του χρόνου με υγεία και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

kiki είπε...

Πάντα τέτοια!

magires.gr είπε...

efxaristoume poli " kiria oneiromageiremata"...erxode ki alla KALITERA
!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...