7.6.07

Η συνταγή του Θανασάκη


E, αφού επιμένετε ας postάρω κι εγώ κάτι!
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τον ανιψιό μου τον Θανασάκη να κολατσίζει μια πολύ ωραία συνταγή που του μαγείρεψα προχτές. Βασικά είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί τέχνη και ικανότητα. Θα δυσκολευτείτε λίγο να την καταφέρετε μια που δεν έχετε όλοι την δική μου πείρα στην μαγειρική! Βεβαίως βεβαίως θα σας την πω άλλη φορά γιατί τώρα νιώθω τρακ που κάνω το ντεπούτο μου στους Μάγειρες και δεν θα μπορέσω να αποδώσω!

Υ.Γ: Μια ερώτηξις: Μπαίνουν εδώ posts τύπου Μαγειροτσουκαλιάσματα;

6 σχόλια:

Won_toLLa είπε...

Kale kyrallina... ti to taizeis to paidi ki exei ginei etsi...

AGUANO??? pou bazoyn kai stis elies gia na megalwsoun??

tespa... ENNOEITE oti theloume na grapseis istories typou mageirotsoukaliasmata...

Den eimaste da kai kana epishmo blog kamias lesxhs arximageirwn...

thn plaka mas kanoume!!! PANTA!

perimenw me agwnia.... xaxaxa
gelaw prokatabolika!!

kyrallina είπε...

Καλά, τα δικά μου θα είναι για να γελάμε και τα δικά σας θα είναι κανονική μαγειρική για να μάθω κι έγώ τίποτα να ξεστραβωθώ!

magires.gr είπε...

Kyrallina θέλω λίγο τα φώτα σου. Προσπαθώ να βάλω και εγώ στο blog διάφορες τέτοιες φωτο που κουνιούνται, αλλά τις βάζω και εμένα δεν μου κουνιούνται όπως οι δικές σου; Τι κάνω λάθος;;;(εσύ χοντρουλή μην γελάς, ναι ναι σε σένα το λέω με την ισιωτική). Όσο για τα posts μπορείς να γράφεις ότι θέλεις! Είμαστε ανοιχτοί άνθρωποι εμείς!

kyrallina είπε...

Οποιαδήποτε εικόνα κουνιέται με επαναληπτική κίνηση λέγεται gif. Για να ανέβει στο blog και να μην γίνει ακίνητη εικόνα υπάρχουν δυο τρόποι. Ο πρώτος και λιγότερο σίγουρος είναι να κάνεις δεξί κλικ επάνω στο gif εκεί που θα το βρεις και αποθήκευση εικόνας ως, στον σκληρό σου δίσκο (my pictures συνήθως). Από εκεί μπορείς να το τραβήξεις στο blog με τον γνωστό τρόπο. Υπάρχουν όμως σοβαρές πιθανότητες με τον καιρό ή αμέσως να γίνει ακίνητη εικόνα. Για να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνει gif πας photobucket.com, ανοίγεις λογαριασμό και στην ουσία φτιάχνεις μια αποθήκη στο internet για τις εικόνες σου, τα videos κ.τ.λ. Δίνοντας user name και password μπαίνεις στην ουσία στην σελίδα σου. Από εκεί, από την καταχώρηση upload to:images from my PC μπορείς να ανεβάσεις στο album σου στο photobucket εικόνες από το pc σου. Είναι ένας τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι τα gifs θα παραμείνουν gifs. Όπως θα διαπιστώσεις όταν θα ανεβάσεις το gif to phtobucket θα το τοποθετήσει σε μια θέση μέσα στην σελίδα του album σου. Από κάτω του θα υπάρχουν τρεις κώδικες. Ένας URL LINK, που τον χρησιμοποιούμε για να ανεβάσουμε την εικόνα από το posting, κλικάρεις το σχετικό εικονίδιο και κάνεις copy+paste τον κώδικα URL δεξιά επάνω στο κενό που γράφει add picture URL (στο κενό αριστερά τραβάς εικόνες κατευθείαν από τον σκληρό δίσκο χωρίς κώδικα, αλλά αυτό είναι επισφαλές για το gif). O δεύτερος κώδικας κάτω από την εικόνα στο photobucket είναι κώδικας HTML. Δηλάδή τον κάνεις απλώς copy+paste στο post σου κι έχεις την εικόνα σου στο blog κανονικά. Ο τρίτος είναι img code για να μεταφέρεις την εικόνα σε forums κλπ. Sorry για το σεντόνι, αλλά δεν γινότανε αλλιώς. Για ότι άλλο τα λέμε.

Won_toLLa είπε...

WOW... Kyrallina... se briskw poly enhmerwmenh...

Giannh o Kalyteros tropos einai me to Html... Opws kai me ta bintakia tou youtube...

kyrallina είπε...

Έχεις δίκιο για το HTML, αλλά καμιά φορά μπορεί να μην γράψει καλά το gif. Mου έχει συμβεί και η λύση που βρήκα είναι το URL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...