28.5.07

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑΚΙΑ

Καταρχήν καλήμερά σε όλους εσάς που βρίσκεστε σε αυτόν εδώ τον "μαγειρικό-μαγικό" τόπο, του φίλου μου του Γιάννη, που κανονικά θα επρεπε να τον λένε "Ζαβογιάννη" και οχι "Λάουρα" αλλά περί ορέξεως ....μάντολες!!!!!!!!
Αν και σήμερα δεν έχω πολύ όρεξη για να σας δώσω τα φώτα μου σε οτι αφορά συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο- ναι το ξέρω οτι έμενα περιμένατε!!!!-ένα θα σας πω.....!!!!!!
Αισθάνομαι πολυ όμορφα που εχω γνωρίσει αυτό το σκατόπαιδακι τον Γιάννη και δεν ξέρω πλέον - καθώς δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη σε τέτοιου είδους καταστάσεις - κατα πόσο θα αντέξω να μην είναι στην καθήμερινότητά μου οταν θα φύγει να πάει στα ξένα να εμπλουτίσει τις μαγειρικές του ικανότητες και όχι μόνο......Ελπίζω να είσαι πάντα καλα, να περνάς καλά και να μήν αλλάξεις τον εαυτό σου για κανέναν.....
Φιλιά σε ολα τα παλιοπαρεάκια σου που σου ανεβάζουν το κέφι και σε κάνουν να χασκογελάς ολή μέρα και σου διώχνουν τις δυσοίωνες ψυχονευρωτικές σου αναζητήσεις. Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους...!!!!!!!!

1 σχόλιο:

magires.gr είπε...

Καλώς όρισες Μαριζακι στην παρέα μας. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την αποδοχή της πρόσκλησης μου. Ελπίζω να περάσεις καλά στο magiroblog μας και να σου φανεί χρήσιμο. Περιμένουμε με ΛΥΣΣΑ τη συνταγή από τα διάσημα γεμιστά σου, και όχι μόνο….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...