24.1.11

Τα ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ...

Μια φορά και έναν καιρό ήταν τα 2 " Γουρουνάκια" .
Ήταν φίλοι από μικρά, όταν έπαιζαν μαζί μπάλα και έτρεχαν ανέμελα στα καταπράσινα λιβάδια της Κηφισιάς Μεγάλωσαν, σπούδασαν και αποφάσισαν να γυρίσουν τον κόσμο... Πήγαν εκεί μακριά στα εξωτερικά, δούλεψαν σκληρά... Τα γουρουνάκια έγιναν μεγάλα και τρανά, επαγγελματίες δυνατοί. Ώσπου μια μέρα πήραν μια γενναία απόφαση. Να χτίσουν πια το δικό τους σπιτικό, το δικό τους δυνατό καλύβι και οοοοοχι από άχυρα και λάσπη , αλλά από τα πιο δυνατά, ανθεκτικά και ντελικάτα υλικά! Και δώσ’ του μια, και δώσ’ του δυο και τρεις, τα 2 " Γουρουνάκια " έγιναν το νέο talk of the town!Ο Τάσος και ο Χρίστος ή ο Χρίστος και ο Τάσος.
Όπως και να τα βάλετε δεν έχει σημασία , γιατί είναι τα 2 " ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" ...
Χώρος φτιαγμένος σαν να είναι βγαλμένος από το παραμύθι. Σέρβις άψογο, ψητολιχουδιές όλες φτιαγμένες στο χέρι παρακαλώ, φρέσκιες πατατούλες με τριμμένη φέτα και ρίγανη, φέτα τηγανισμένη σε φύλλο με σουσάμι και μέλι και πολλά-πολλά ακόμα που σίγουρα μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις , είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα σας κάνουν να μην ντρέπεστε να " γουρουνιάσετε"!

Τάσο και Χρίστο πολύ-πολύ καλή επιτυχία, γιατί πραγματικά αξίζει στα παιδιά σαν εσάς, που έχετε δουλέψει τόσο για να την αποκτήσετε!
Και να θυμάστε ... Ο "κακός λύκος" πάει στα 3 " Γουρουνάκια" , εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!!!

Location: Παστίδα, Ρόδος
Rhodes, Greece, 85106
Opening Hours: Tue- Sat: 17:30 pm - late
Sundays: 13:00pm - late
Attire: Casual
Culinary Team: Gourounakia Dream Team
General Manager: Christos Basakos & Anastasios Patelas
Parking: Available
Services: Walk-Ins Welcome
Accepting Reservations
Take Out
Delivery
Catering
Waiter Service
Outdoor Seating
Ideal For Groups as well as Families
Phone : 22410-09090

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...