Αφού είδαμε πως μαγειρεύουμε το ρύζι για το shusi , ας μάθουμε να το χρησιμοποιούμε.
Τι ποιο εύκολο απο μικρά nigiri;
Είναι ότι καλύτερο για όσους αγαπάνε όλο το shusi philosophi αλλά όχι το φύκι Nori (όπως εγώ).
Όσο για την πάστα Wasabi που αναφέρει ο σεφ στο βίντεο που θα δείτε , είναι μια πάστα φτιαγμένη απο σκόνη Wasabi (σκόνη wasabi βρίσκουμε πολύ εύκολα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ όπως και ξύδι ρυζιού. Είναι σκόνη απο μια ασιατική ρέβα, αρκετά καυτερή αλλά μόνο την στιγμή που το μασάτε. Το κάψιμο κρατάει μόνο μερικά δευτερόλεπτα, όσο και το μάσημα) και νερό και είναι απαραίτητο συστατικό για όλα τα είδη shusi.
Δείτε τον Ασιάτη chef βήμα πρός βήμα , εύκολα και κατανοητά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου